Vacature juridisch secretaresse in Roden bij Oranje Advocatenkantoor (vacature gesloten)

Geplaatst op 27 maart 2020

Oranje Advocatenkantoor in Roden is per direct op zoek naar een juridisch secretaresse op oproepbasis, voor omstreeks een of twee dagen per week.

Taken

Hoofdtaak is het ondersteunen van de advocaat/mediator en de juridisch medewerkster. Daarnaast behoren alle voorkomende administratieve werkzaamheden tot de taak van deze medewerker, net als het onderhouden van contact met cliënten en de rechtbank (bijvoorbeeld het aannemen van de telefoon, het ordenen van dossiers en inruimen van stukken, het sturen van brieven en het aanmaken van nieuwe dossiers).

Gevraagd

Van de medewerker wordt een enthousiaste, flexibele, proactieve, zelfstandige en klantvriendelijke houding gevraagd. De medewerker dient in een klein team haar/zijn bijdrage te leveren, met interesse in het werk dat op een advocatenkantoor wordt verricht.

Om deze taken naar behoren te kunnen verrichten is een goede uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als op schrift vereist. Gelet op de diversiteit van de werkzaamheden en een inwerkperiode is beschikbaarheid voor een langere periode vereist, vanaf een jaar. Bij gebleken geschiktheid is er na een half jaar zicht op verlenging en mogelijkheid tot vastlegging van een vast aantal uren.

Wij bieden afwisselend werk in een kleine organisatie, met een eigen werkplek. Beschikbaarheid op in https://oranje-advocaten.nl/contact/ieder geval de dinsdag van tot 13.00 tot 17.30 uur is een pré. Het salaris is nader overeen te komen.

De sollicitatiebrief met cv kan per e-mail worden verzonden naar: wijk@oranje-advocaten.nl of per brief t.a.v. mr. D. van der Wijk. Het is handig om in de brief de beschikbaarheid op de dinsdag naar voren te laten komen. De sluitingstermijn is gesteld op 10 april 2020.

Heb je juridische hulp nodig?

Heb je een vraag of probleem? Maak een gratis eerste afspraak en bel gerust 050-501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

Je vindt ons ook op: