Tarieven advocaat en mediator in Roden

Gratis eerste gesprek voor juridisch advies in Roden

https://oranje-advocaten.nl/contact/ advocaat advocaten mediator mediators vergelijken Roden

Als je een gratis en vrijblijvend eerste gesprek wilt met een advocaat, dan kun je een afspraak maken met ons. Als je vervolgens gebruik wilt maken van de diensten van Oranje Advocatenkantoor, dan maken wij tijdens het eerste gesprek afspraken over het verdere verloop.

Gratis eerste gesprek voor mediation in Roden, bijvoorbeeld bij scheiding

Voor mediation geldt dat het eerste half uur van het eerste gesprek gratis is. Uiteraard is dit eerste gesprek vrijblijvend, zodat we niet met elkaar in zee hoeven als er bijvoorbeeld geen klik is.

Rechtsbijstandsverzekering voor dekking van de kosten van de advocaat of mediator in Roden

Het kan zijn dat je niet zelf de kosten van de inschakeling van Oranje Advocatenkantoor hoeft te dragen.

Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, kan dit het geval zijn.

Regulier tarief voor advocaat en mediator in Roden

Als je inkomen boven bepaalde grenzen valt, dan is het reguliere tarief verschuldigd. Bij mediation of een gezamenlijk verzoek geldt dat je deze kosten kan delen. Over de kosten zullen wij voor aanvang van de werkzaamheden afspraken maken. Uiteraard houdt Oranje Advocatenkantoor altijd rekening met het belang van de zaak en zal besproken worden of we denken dat we de kosten kunnen verhalen.

Pro deo advocaat en mediator in Roden

Als je een laag inkomen of uitkering hebt kan kosteloze rechtsbijstand worden aangevraagd. Dit geldt voor zowel juridische bijstand als voor mediation (bijvoorbeeld scheiding). Hiervoor moet je inkomen wel beneden een bepaalde grens te zitten (grofweg: tot € 28.600 per persoon per jaar danwel tot € 40.400 voor samenwonenden of alleenstaande ouder) Op www.rechtsbijstand.nl kun je hierover alle informatie vinden.

Een gebrek aan inkomen hoeft dus geen belemmering te zijn voor het inschakelen van een advocaat of mediator.

Neem gerust contact op

Heb je vragen over de kosten van de inschakeling van Oranje Advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je dan duidelijk informeren.

 

Heb je juridische hulp nodig?

Heb je een vraag of probleem? Maak een gratis eerste afspraak en bel gerust 050-501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

Je vindt ons ook op: