Letselschade

Letselschade

letselschade mediation en advocatenkantoor rodenEen ongeluk gehad? Letsel opgelopen? Wat nu?

Als je de pech hebt gehad om een ongeluk te krijgen, waarbij er ook sprake is van letsel, dan kun je terecht komen in heel moeilijke omstandigheden. Naast het verdriet en de pijn, die letsel of misschien ook het overlijden van een naaste met zich meebrengt, komt u ook terecht in de vraag wie de lasten moet dragen. Vaststelling van aansprakelijkheid is soms een lastige klus. De afwikkeling van schade brengt veel rompslomp met zich mee en is bovendien belastend.

Ligt de oorzaak van de ellende in de sfeer van de eigen schuld, dan is de situatie vaak helemaal ellendig, omdat het slachtoffer de gevolgen zelf moet dragen, zo nodig gesteund door ons stelsel van sociale voorzieningen.

Heeft een ander het ongeval veroorzaakt, dan moet de schade op die ander of op diens verzekeringsmaatschappij worden verhaald. Die ander moet aansprakelijk gesteld worden. Een weg vol voetangels en klemmen. Daarbij krijg je te maken met ter zake zeer deskundige medewerkers van verzekeraars waar je als leek niet tegenop kunt boksen. Het is zaak tijdig hulp in te schakelen.

Wij nemen je graag die nare taken uit handen. Wij stellen ons ten doel om de situatie zo goed mogelijk af te handelen, zodat je de draad weer op kunt pakken. Ons kantoor heeft een vaste medisch adviseur die ons met raad en daad bijstaat. Ook het medisch tuchtrecht is voor ons geen vreemd terrein. Begeleiding bij klachten behoort tot ons werkveld.

Heb je hulp nodig bij een geval van letselschade of bij bijvoorbeeld een medische misser? Neem dan contact met ons op.

 

Heeft u juridische hulp nodig?

Heeft u een vraag of probleem, of wilt u nader kennismaken? Bel ons: 050 501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

U vindt ons ook op: