Over Oranje Advocatenkantoor en mediation

scheiden Roden advocaat Roden mediator Roden mediation Roden scheiding Roden LeekOranje Advocatenkantoor is een gespecialiseerd, persoonlijk en betrokken advocatenkantoor. Ons kantoor in Roden streeft ernaar om langdurige en kostbare procedures te vermijden. Wij onderscheiden ons van anderen door onze menselijke benadering, ons meelevend vermogen en onze redelijke tarieven. Uiteraard staat onze deskundigheid voorop. We houden van een informele en doeltreffende aanpak.

Naast juridische ondersteuning bieden wij mediation aan.

 

 

Rechtsgebieden en specialismen advocaat en mediator in Roden

Naast de algemene civiele praktijk kent ons kantoor een aantal specialismen, namelijk:

Gratis juridisch spreekuur in Roden (tijdelijk niet mogelijk)

Iedere dinsdag kun je vrijblijvend op afspraak terecht voor het gratis juridisch spreekuur opĀ  ons kantoor aan de Handelsweg 14 in Roden. Het tijdstip wordt in overleg afgestemd.

Gratis juridisch advies in Roden (tijdelijk niet mogelijk)

Als je op dinsdag niet kunt afspreken, dan kunnen we ook op een andere dag een afspraak plannen. Een eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Een eerste afspraak is ook mogelijk telefonisch of per videobellen.

Neem voor een afspraak contact op per e-mail op info@oranje-advocaten.nl of telefonisch op het nummer 050-501 12 92.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlands Orde van Advocaten en de Mediatorsfederatie Kwaliteitsregister Nederland (kwaliteitskeurmerk voor mediation). We zijn ook aangesloten bij de High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen een bijdrage in de kosten van een advocaat of mediator kunnen krijgen.

Let op: wil je verzekerend zijn van een plekje op de gewenste dag/gewenst tijdstip, neem dan tijdig contact met ons op.

Update: op dit moment is het niet mogelijk een afspraak te maken voor een kosteloos eerste gesprek. Tot en met augustus 2022 nemen wij tijdelijk geen nieuwe zaken aan. Vanaf september 2022 helpen wij je graag weer zoals je van ons gewend bent!

Achtergrond en bereikbaarheid Oranje Advocatenkantoor

advocaat en mediator RodenMr. Jozien Schrale-Oranje is de oprichter en naamgever van dit advocatenkantoor in Roden. Mr. Dieuwke van der Wijk werkt vanaf 2015 als advocaat en registermediator bij Oranje Advocatenkantoor. Voor 2015 werkte Mr. Dieuwke van der Wijk op een advocatenkantoor in Groningen. Naast de basisopleiding voor registermediator heeft mr. Dieuwke van der Wijk ook een gespecialiseerde mediatorsopleiding met succes afgerond. Het secretariaat is verantwoordelijk voor zaken de administratie en ondersteunt.

Oranje Advocatenkantoor is gevestigd in Roden aan de Handelsweg 14, gemakkelijk te bereiken per auto (parkeergelegenheid op het terrein), per fiets en per openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Heb je juridische hulp nodig?

Heb je een vraag of probleem? Maak een gratis eerste afspraak en bel gerust 050-501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

Je vindt ons ook op: