Mediation bij Oranje Advocatenkantoor in Roden

Geplaatst op 22 september 2015

advocaat en mediator RodenVanaf september 2015 biedt Oranje Advocatenkantoor te Roden mediation aan.

Mr. (Dieuwke) van der Wijk is advocaat en MfN-registermediator met de accreditatie Familiemediator. Zij staat ingeschreven bij de rechtbank en bij de Raad voor Rechtsbijstand als mediator.

Wat betekent mediation in Roden?

Mediator is een vrij beroep. Dit houdt in dat iedereen zichzelf mediator mag noemen, zonder dat je hiervoor een opleiding hebt gevolgd.

MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland. In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Stichting Kwaliteit Mediators; dit kwaliteitsregister wordt onder meer door de rechtbanken erkend. Alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn, mogen zichzelf MfN-registermediator noemen. Een MfN-registermediator heeft een erkende mediationopleiding gevolgd, heeft voldoende ervaring, is onafhankelijk en onpartijdig en houdt zijn of haar kennis en vaardigheden voortdurend op peil.

Onze mediator in Roden helpt bij het maken van goede afspraken; zij helpt tot een oplossing te komen. Ook voor mensen met een laag inkomen (grofweg: onder de 38.000 per jaar) blijft mediation bereikbaar, omdat Dieuwke ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (de ‘pro deo mediator of advocaat ) helpt.

Oranje Advocatenkantoor te Roden vindt het belangrijk dat er kwaliteit wordt geboden als je gebruik maakt van mediation. Daarom biedt Oranje Advocatenkantoor vanaf heden mediation aan door een gekwalificeerde registermediator. Lees meer over mediation

Heb je juridische hulp nodig?

Heb je een vraag of probleem? Maak een gratis eerste afspraak en bel gerust 050-501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

Je vindt ons ook op: