Vacature in Roden bij Oranje Advocatenkantoor

Geplaatst op 25 april 2017

Oranje Advocatenkantoor in Roden is per direct op zoek naar een allround medewerker voor 20 uren per week.

Taken

mediation en advocatenkantoor rodenHoofdtaak is het geheel zelfstandig voeren van de financiële boekhouding van het kantoor (kennis van SnelStart vereist). Daarnaast behoren alle voorkomende administratieve werkzaamheden tot de taak van deze medewerker, alsmede het onderhouden van klantencontacten (bijvoorbeeld het aannemen van de telefoon en het zenden van nota’s).

Gevraagd

Van de medewerker wordt een enthousiaste, flexibele, proactieve, resultaatgerichte, zelfstandige en klantvriendelijke houding gevraagd. De medewerker dient in een klein team haar/zijn bijdrage te leveren, met interesse in het werk dat op een advocatenkantoor wordt verricht.

Om deze taken naar behoren te kunnen verrichten is kennis van boekhouden op MBO-niveau onontbeerlijk, naast een goede uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als op schrift.

Wij bieden afwisselend werk in een kleine organisatie. Beschikbaarheid in de ochtend op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur is een pré. Het salaris is nader overeen te komen.

De sollicitatiebrief met cv kan per e-mail worden verzonden naar: wijk@oranje-advocaten.nl of per brief t.a.v. mr. D. van der Wijk. De sluitingstermijn is gesteld op 16 mei 2017.

Heeft u juridische hulp nodig?

Heeft u een vraag of probleem, of wilt u nader kennismaken? Bel ons: 050 501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

U vindt ons ook op: