Vacature administratief medewerker in Roden

Geplaatst op 7 juni 2019

Oranje Advocatenkantoor in Roden is per direct op zoek naar een allround administratief medewerker voor 8 tot 12 uur per week.

Taken

Hoofdtaak is het geheel zelfstandig voeren van de boekhouding van het kantoor (kennis van SnelStart vereist). Daarnaast behoren alle voorkomende administratieve werkzaamheden tot de taak van deze medewerker, net als het onderhouden van contacten met cliënten (bijvoorbeeld het aannemen van de telefoon en het zenden van nota’s).

Gevraagd

Van de medewerker wordt een enthousiaste, flexibele, proactieve, resultaatgerichte, zelfstandige en klantvriendelijke houding gevraagd. De medewerker levert zijn of haar bijdrage in een klein team, met interesse in het werk dat op een advocatenkantoor wordt verricht.

Om deze taken naar behoren te kunnen verrichten wordt kennis van boekhouden op MBO-niveau gevraagd, naast een goede uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als op schrift.

Wij bieden afwisselend werk in een kleine organisatie. Beschikbaarheid op dinsdag en/of donderdag is een pré. Het salaris is nader overeen te komen. Voor de functie is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

De sollicitatiebrief met cv kan per e-mail worden verzonden naar: info@oranje-advocaten.nl of per brief t.a.v. mr. D. van der Wijk. De sluitingstermijn is gesteld op 24 juni 2019.

Heeft u juridische hulp nodig?

Heeft u een vraag of probleem, of wilt u nader kennismaken? Bel ons: 050 501 12 92. Meer contactmogelijkheden.

U vindt ons ook op: